27 Kasım 2008 Perşembe

1st Silk Road Film Festival, Bursa, Turkey / 2. İpek Yolu Film Festivali, Bursa, Türkiye, 2008

İPEK YOLU’NDA VİDEO-ART SERGİSİ
7–13 Aralık tarihleri arasında II. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali etkinlikleri arasında yer alacak olan “Yol” konseptli video-art sergisi, uluslararası açılımıyla dikkat çekiyor.

Küratörlüğünü Hülya Küpçüoğlu’nun yaptığı sergiye; Canan Beykal, Şinasi Güneş, Hülya Küpçüoğlu, Fatoş Beykal, Fatih Balcı, Herve Constant, Wiıfried Agricola de Cologne, Jerome Symons, Gruppo Sinestetico ve Peter Rasmussen katılıyor…

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen II. Uluslararası Bursa İpek Yolu Film Festivali etkinlikleri kapsamında, uluslararası açılımlı “Yol” konseptli bir video-art sergisi de yer alacak.

Tarih boyunca “İpek Yolu”, Çin’den Avrupa’ya kadar pek çok ülkeyi kapsayan önemli bir tarih kesiti oldu. Birleştirici yönü, yalnızca ticarette değil kültürlerarası diyalogda da kendisini gösterdi ve bu anlamda da geliştirici bir rol üstlendi. Asya ile Avrupa’yı birbirine bağlayan Türkiye ise bu ‘yol’ üzerinde hep önemli bir durak oldu.
Bu yıl 7–13 Aralık tarihleri arasında ikincisi düzenlenecek olan “Bursa İpek Yolu Film Festivali” kapsamında Küratörlüğünü Hülya Küpçüoğlu’nun yaptığı “Yol” adlı video-art sergisine; Canan Beykal, Şinasi Güneş, Hülya Küpçüoğlu, Fatoş Beykal, Fatih Balcı, Herve Constant, Wiıfried Agricola de Cologne, Jerome Symons, Gruppo Sinestetico ve Peter Rasmussen katılacak.

The award winning filmTruth - Paradise Found


will participate in the video art section of


2nd International Bursa Silk Road Film Festival



Bursa/Turkey - 7-13 December 2007
which is curated byHülya Küpçüoglu featuring this directors/artistsCanan Beykal, Sinasi Günes, Hülya Küpçüoglu, Fatos Beykal, Fatih Balci,Herve Constant, Wiifried Agricola de Cologne, Jerome Symons,Gruppo Sinestetico & Peter Rasmussen.

Hiç yorum yok: